Dobot - brukervennlige robotløsninger

Funksjonell og fleksibel robotarm for utdanningsektor og industri!

Dobot - brukervennlige robotløsninger

Funksjonell og fleksibel robotarm for utdanningsektor og industri!

Offisiell distributør av
Dobot produkter

Alcom er offisiell distributør i Norge av robotarmer fra den anerkjente leverandøren Dobot, som er verdenledene innen teknologiske robotløsninger. Robotarmene fra Dobot utfører blant annet D-printing, lasergravering, griper og sugekopp-funksjon. Armen er ikke større enn at den får plass på et skrivebord . Denne robotarmen gir følelsen av en industriell robot når det kommer til funksjoner som er tilgjengelig for brukeren. Vi kommer gjerne på en kostnadsfri demonstrasjon av produktene på deres lokasjon.

Dobot-produkter

For øyeblikket tilbyr vi to ulike modeller, men flere er ventet i løpet av nærmeste fremtid.

Dobot Magician For utdanning

Robotarmen Dobot Magician er tilpasset for bruk i utdanningsituasjoner. Modellen kommer til en meget oppnåelig pris, og man har også muligheten til å bestille opplæring av oss i startfasen. Dobot Magician blir garantert en vinner blant elevene, og er en sterk bidragsyter til fremtidens læringmetode.

Dobot M1 For industri

Dobot M1 er spesilt beregnet for industribruk. Med denne robotarmen har du mulighet til å automatisere en rekke oppgaver, som videre vil effektivisere og forenkle din enklere hverdag. Robotarmen er også meget brukervennlig, og kommer med et intuitivt interface som gjør det enkelt for deg å velge hva du vil at roboten skal utføre.

Se også