Nettverksløsninger og datasikkerhet

Kabel- og trådløst nettverk samt brannmurløsninger av høy kvalitet til industri og næring!

Nettverksløsninger og datasikkerhet

Kabel- og trådløst nettverk samt brannmurløsninger av høy kvalitet til industri og næring!

Nettverk

Vi er forhandler av Ubiquti nettverksprodukter og kan levere komplette nettverk med alt fra switcher, gatewayer ,WiFi-aksesspunkter til trådløse linker basert på radiokommunikasjon med båndbredde som tilfredsstiller de fleste behov.

Mobilnettverk

Vi har i en årrekke levert videoovervåking og styringssystemer over mobilnettet. Hos oss får du nettverk og løsninger fra Com4. Com4 leverer en komplett portefølje av SIM-kort tilpasset ulike bruksscenarioer for maskiner og tingenes internett. Vi tilbyr også mobile modem fra Teltonika.

Datasikkerhet

ypperste innen programvare for videoadministrasjon

Å inneha sikre løsninger i dagens teknologiske verden er ekstremt viktig, og kommer bare til å bli vikitgere i årene som kommer. Trusselen om hackerangrep øker stadig, og kravene til cybersecurity øker i takt med denne. Dette er vi i Alcom fulstendig klar over, og ønsker derfor å tilby våre kunder det beste av det beste innen brannmurløsninger.
Vi er sertifisert forhandler av Fortinet brannmurer. Med Fortinet’s egen brannmurløsning kalt Fortigate, kan vi levere en av markedets beste løsninger for datasikkerhet. Løsningen til Fortinet har et veldig enkelt og oversiktlig brukergrensesnitt, samtidig som kunden får en «high-end firewall».

Se vår nettbutikk for flere gode produkter og løsninger!