Leverandør av alt innen

Videoovervåkning

Våre produkter øker sikkerheten og skaper oversikt over dine områder, selv når du ikke er tilstede!

Leverandør av alt innen

Videoovervåkning

Bistår deg med alt innen videoovervåkning

Alcom implementerer brukervennlige systemer med høy grad av kvalitet og fleksibilitet, for videoovervåkning til dine områder. Med våre systemer har du alltid full kontroll, samtidig som du har et hav av muligheter når det kommer til ulike løsninger. Hos oss får du både selve programvaren og tilhørende høy-kvalitets kameraer. Vi vet hva som funker for ditt formål!

Vi hjelper deg med

Hybridløsninger

Vi tilbyr skalerbare hybridløsninger ved bruk av produkter fra Milestone og Hikvision, hvor man kan bruke både analoge og digitale kameraer.

Eksisterende videosystem?

Har du allerede er videosystem som er i bruk, finner vi løsninger som moderniserer dette på en kostnadseffektiv måte.

Videoanalyse

Brukervennlig analyseprogram med direkte detekterte hendelser, videosøk og intelligente funksjonaliteter. Les mer lenger ned.

Kamera

Forhandler av kameraer fra de flest leverandører, herunder bla. Hikvision, Mobotix og Panasonic. Digitale kamera, IP-kamera, undervannskamera, termiske kamera, PTZ osv. får du hos oss.

Hele prosessen

Vi tar oss av hele prosessen, om du skal forbedre et eksisterende video-overvåkningssystem, eller skal implementere et for første gang. Her inngår salg, installasjon opplæring og service.

Vi leverer produkter fra Milestone Systems. Verdensledende på sitt fag!

Det danske selskapet Milestone Systems er en verdensledende leverandør av IP-videobehandlingprogramvare på åpen plattform (VMS). Vi er meget stolte over å være en sertifisert distributør av Milestones produkter. Produktene er designet med åpen arkitektur, og er kompatible med flere IP-kameraer, enkodere og digitale videoopptakere enn noe annet VMS-produkt fra andre produsenter.
Siden produktene våre er basert på en ekte åpen plattform, kan de integreres med dagens beste analyse- og forretningsløsninger, og utvide det som er mulig å oppnå med fremtidige innovasjoner. Enten installasjonen din bare er noen få kameraer, eller om den har flere tusen, så finnes det et Milestone-produkt som møter dine behov.

Milestone har en rekke ulike produkter tilpasset forskjellige formål. Les mer om dem under.

Milestone XProtect®

ypperste innen programvare for videoadministrasjon

Milestone XProtect® er en kraftig, pålitelig og brukervennlig programvare for videoadministrasjon, og er selve grunnpilaren i Milestone sin produktportefølje.  XProtect-pakken med produkter oppfyller kravene i enhver overvåkningsinstallasjon, fra overvåkingssystemer på enkeltsteder med få kameraer, til komplekse anlegg med flere installasjoner og dedikerte overvåkningssentre.
  • Over 150.000 installasjoner
  • Fungerer med de fleste kameraer
  • Kompatibelt med over 5000 enkoder, IP-kameraer og DVR
Skaff deg Milestone XProtect®, og du har full kontroll på dine områder til enhver tid!

Hvem har nytte av våre produkter?

Produktene våre innen videoovervåkning har en stor nytteverdi for flere ulike næringer. Under kan du se hvilke bransjer som vanligvis etterspør vår kompetanse på området.
  • Transport - (overvåking av spor og perronger).
  • Båthavner - (oppbevaring og havner)
  • Energianlegg - (Inntrengning og varmegang)
  • Industri - (Inntrengning, overvåking av prosesser, automatisk åpning av porter ved lesing av bilskilt).
  • Eiendom - (område sikring og videoovervåkning).

Videoanalyse

Agent Vi savVi er et brukervennlig videoanalyse-program som tilbyr et bredt utvalg av analyse funksjonaliteter. Gjennom et enkelt og lett brukergrensesnitt som kan integreres med eksisterende eller nye overvåkningssystemer. Med direkte detekterte hendelser, videosøk og intelligente funksjonaliteter, gir Agent Vi savVi en komplett løsning for de ulike videoanalysekravene i flere markeder.
Agent Vi savVi tilbyr et sett med avanserte, automatiserte verktøy for videoanalyse som sørger for umiddelbar påvisning av hendelser og verdifulle data fra videoopptak og som erstatter manuelle og tidkrevende oppgaver som tradisjonelt benyttes for å overvåke videoutsnitt eller gjennomsøke innspilt video. Ved å benytte Agent Vi savVi, kan brukerne gjøre optimal bruk av sine overvåkingssystemer og benytte tiden sin på andre oppgaver ved å se på de utpekte områdene få større oppmerksomhet på en mer effektiv måte, og dermed øke avkastningen på investeringen i overvåkingssystemet, samt forbedre generelle sikkerhet og utbytte.

Milestone

XProtect® Corporate

XProtect Corporate er en IP VMS på en kraftig åpen plattform, med et sentralt administrasjonsgrensesnitt. Effektiv systemadministrasjon, inkludert alle kameraer og sikkerhetsenheter, uavhengig av størrelse eller om det er fordelt på flere anlegg. Med støtte for et ubegrenset antall kameraer, brukere og anlegg, er XProtect Corporate ideelt for systemer som krever overlegen situasjonsforståelse, og presis respons på hendelser. Det gir også ultimat systempålitelighet for høy-sikkerhetsinstallasjoner.

XProtect® Expert

Denne programvaren er ideell for mellomstore og store installasjoner som krever sentral styring.

XProtect Expert er en avansert IP VMS på åpen plattform med et sentralt administrasjonsgrensesnitt, som lar store systemer med flere opptaksservere effektiv administreres som ett enhetlig system. XProtect Expert gir situasjonsforståelse på tvers av flere anlegg, og støtter et ubegrenset antall kameraer. Det er ideelt for daglige brukere og operatører som trenger sofistikert og sanntids overvåking. XProtect Expert har effektiv alarmhåndtering og mulighet til å flagge mistenkelige hendelser for senere gjennomgang.

XProtect® Professional +

Perfekt for mellomstore bedrifter som ønsker komplett grafisk oversikt over installasjonen.

XProtect® Professional er en omfattende VMS på åpen plattform, som gir brukerne en komplett visuell oversikt over overvåkingsinstallasjonen, med interaktive kart som viser kameraplasseringene. Alarmer vises direkte i kartene, noe som gjør det enkelt å raskt identifisere og reagere på hendelser gjennom hele systemet. Hvis det oppstår et problem, gjør effektive verktøy for videosøk det mulig for brukerne å enkelt finne relevante videoklipp og eksportere bevisene. Støtter et ubegrenset antall servere og kameraer.

XProtect® Express +

Kostnadseffektiv programvare for små bedrifter som trenger videoanalyse.

XProtect Express er en enkel og rimelig VMS på åpen plattform, for bedrifter som trenger å integrere tredjeparts applikasjoner, så som analyse og adgangskontrollsystemer. Applikasjoner kan integreres direkte i programvaren for å skape en løsning med økt funksjonalitet og et felles grensesnitt. XProtect Express støtter 48 kameraer, og har funksjoner for effektive søk i opptak og flere eksportalternativer, slik at brukerne raskt kan samle bevis når det blir nødvendig.

XProtect® Essential +

XProtect EssentialXProtect Essential er en gratis programvare for videobehandling fra bransjens ledende VMS-leverandør.

Med støtte for inntil 8 kameraer og ubegrenset lagringstid, er XProtect Essential den mest funksjonsrike gratis VMSen tilgjengelig. Et trygt valg for små bedrifter som ønsker videoovervåkning for å beskytte sine ansatte og eiendeler. Når du ønsker tilgang til systemet ditt fra der du er, gir XProtect Essential deg alt du trenger med støtte for bransjens beste mobil app, slik at du kan føle deg trygg på at systemet bare er et klikk unna. Last ned XProtect Essential fra Milestone hjemmeside i dag og opplev selv hvorfor Milestone er nummer én.

XProtect® Smart Client

Kraftig overvåkning, som er enkel å bruke

XProtect Smart client er en kraftig, visningsklient som er enkel å bruke i den daglige driften av installasjonen. Det gir sømløs tilgang til både sanntids og innspilt video, umiddelbar kontroll av kameraer og tilkoblede sikkerhetsenheter, og en omfattende oversikt over opptakene. Avanserte funksjoner for å oppdage og reagere på hendelser, kombinert med en rekke verktøy for å både finne og eksportere bevismateriale gjør dette til det ultimate verktøyet for videoovervåkning, uavhengig av systemstørrelse. Det er tilgjengelig på 27 språk, og XProtect Smart client har et tilpasningsdyktig brukergrensesnitt som kan optimaliseres til den enkelte operatørens oppgaver, og justeres til individuelle ferdigheter og tilgangsnivåer

XProtect® Webklient

Tilkobling fra hvor som helst, gjennom nettlesere.

XProtect Webklient er en forenklet, intuitiv og web-basert klientapplikasjon for XProtect VMS og Milestone Husky NVR-serien for visning, avspilling og deling av video. XProtect Webklient gir øyeblikkelig tilgang til de mest brukte overvåkingsfunksjonene, og det er raskt både å lære og betjene for brukere på alle nivåer.

XProtect® Tillegg

XProtect® Access

Enkel integrasjon av adgangskontrollsystemer med Milestone-programvaren.

XProtect Tilgangskontrollmodul forener adgangskontroll og video i én kraftig sikkerhetsløsning. XProtect Tilgangskontrollmodul gjør det mulig med enkel integrasjon av tredjeparts løsninger for adgangskontroll til XProtect Smart client. Det gir brukerne et konsolidert grensesnitt for drift av systemer for adgangskontroll. Dedikerte funksjoner integrert i XProtect Smart client gjør det mulig for brukerne å effektivt overvåke adgangen til arrangementer, manuell kontroll med passasjer, og å foreta undersøkelser på bestemte tilgangspunkter eller kortinnehavere.

XProtect® LPR

Hjelper til med å automatisere og optimalisere oppgaver ved hjelp av automatisk deteksjon av kjøretøyer.

XProtect LPR er programvare for gjenkjennelse av bilskilter (LPR) som leser informasjon fra skiltene på biler rundt om i verden, og forbinder nummerskiltet med video. Det er en enkel måte å identifisere og kontrollere tilgangen til kjøretøy ved for eksempel innkjørings- / utkjøringsbarrierer, parkeringsplasser og bommer. Brukere kan også konfigurere positive / negative lister som skal sette i gang visse handlinger, som åpning av porter, noe som øker produktiviteten og kan hjelpe til med å automatisere oppgaver.

XProtect® Retail

Et etterforskningsverktøy som er med på å optimalisere butikkdriften og øke fortjenesten, ved å identifisere svindel og redusere svinn.

XProtect Retail er et etterforskningsverktøy som brukes til å utføre avansert analyse av transaksjonsdata. Det knytter transaksjonsdata sammen med tilhørende video fra relevante kameraer. Avanserte søkemuligheter, full videodokumentasjon og et sett med forhåndsdefinerte ytelsesindikatorer gjør det enkelt å opprettholde en fullstendig oversikt over butikkdriften, kasseapparater / kasser og ansatte, som gjør at detaljhandlere kan beskytte både hele virksomheten og kundene.

XProtect® Screen Recorder

Tilbyr diskrete opptak av alle Windows-maskiner eller PoS-terminaler.

XProtect Screen Recorder er en funksjon som gjør at Milestone VMS ubemerket kan ta opp skjermbilder. Det installeres enkelt på datamaskiner som brukerne ønsker å overvåke, og innspillingene er fullstendig synkronisert med andre videodata. Skjermopptakene som tas opp forvaltes på samme måte som videodataene i programvaren. Kameraopptakene kan sees både i sanntid og som opptak, og eksporteres som bevismateriale

XProtect® Smart Wall

Viser alle videodata i en installasjon, og gir en komplett oversikt for store overvåkingssentre.

XProtect Smart Wall er et avansert tilleggsprodukt for videovegger, som forbedrer responstiden ved å vise alle videodataene i en enkelt installasjon, og gir en fullstendig oversikt for store overvåkingssentre. Med full integrasjon med XProtect Smart Client, kan brukerne enkelt lage forhåndsinnstillinger som definerer layout og innhold som vises for hver XProtect Smart Wall. Operatørene kan fokusere på de mest kritiske hendelsene, og koordinere tiltakene, fordi flere brukere kan dele den samme visningen.

XProtect® Transact

Hjelper detaljhandlere med å identifisere problemer, og redusere svinn og svindel, noe som gir et tryggere shopping-miljø.

Enten utfordringen er svinn, svindel eller bare å sørge for et trygt shopping-miljø, vil XProtect Transact bidra til å identifisere problemer med point-of-sale (POS) systemer og pengeautomater (minibanker). Ved å sørge for et tidssynkronisert grensesnitt som binder sammen kvitteringsdata med tilsvarende video, er det lett å kontrollere transaksjonene. XProtect Transact gir brukere verdifulle bevis som lett kan eksporteres til bruk i rettstvister, eller sendes over til offentlige myndigheter. Det gjør det mulig å løse en rekke problemer som butikkdrift ofte står ovenfor.

Milestone Interconnect™

Sammenkobling av eksterne lokasjoner gir kostnadseffektiv, distribuert overvåking.

Milestone Interconnect er et unikt systemkonsept som gjør at all XProtect programvare for videoadministrasjon (VMS), Milestone Husky NVR og Milestone Arcus™ innebygde applikasjoner kan kobles sammen med Milestones førsteklasses programvare, XProtect Corporate. Milestone Interconnect tilbyr en kostnadseffektiv og fleksibel måte å få sentral overvåking på, på tvers av geografisk spredte områder.

Med dette fleksible konseptet, kan brukerne skreddersy overvåkningsløsningene sine, ved å distribuere et overvåkingsprodukt fra Milestone som passer til de spesifikke behovene og budsjettene på de eksterne anleggene. Milestones løsninger på slike anlegg kan kobles med de avanserte overvåkingsfunksjonene XProtect Corporate sentralisert på hovedanlegget, med Milestone Interconnect. Hvert sammenkoblet system er uavhengig, mens videoovervåkningen kan nås og styres sentralt.

Milestone Mobile

Holde deg nært det som er viktig.

Se Milestone overvåkningssystemet ditt fra nesten hvor som helst, på smarttelefon eller nettbrett, med Milestone Mobile. Milestone Mobile er designet av Milestone selv, og er et program som kan lastes ned gratis. Det fungerer sømløst med alle XProtect programvareversjoner for videoadministrasjon (VMS), og Milestone Husky™ NVR-serien. Tilleggsfunksjonen Video Push lar brukere sende direktevideo fra kameraet i enheten direkte til Milestone-systemet, noe som gir umiddelbar bevissthet rundt hendelser, uansett hvor de oppstår.